Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Delikat Liv. 
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Delikat Liv. 

Dokumentation og vejledning. 
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Delikat Liv. 
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Delikat Liv side, er denne af vejledende art. Delikat Liv indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Delikat Liv anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Nord. Leveringstid 1-3 dage. 

Risikoen for varerne.
Risikoen for varer købt af Delikat Liv overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation.
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Delikat Liv, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Delikat Liv på mail info@delikatliv.dk. Send gerne et billede med af evt. fejl på emballage eller lign.
Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Delikat Liv har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling.
I denne butik kan du kun bestille dine varer online og betale med Dankort. Alle priser i Delikat Liv - på web-adressen http://www. delikatliv.dk - er inkl. Moms.

Fortrydelsesret  (GÆLDER ALLE IKKE FØDEVARER)
Delikat Liv yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 
Du har pligt til at meddele Delikat Liv, umiddelbart efter modtagelsen af varerne, at du ønsker at returnere hele eller dele af forsendelsen. Meddelsen skal foregå på email info@delikatliv.dk.
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, samt i varens originale emballage. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Fortrydelsesret  (GÆLDER ALLE FØDEVARER)
Lovgivningen om fortrydelsesret og returnering er anderledes for on-line køb fødevarer. Derfor gør vi ekstra opmærksom på: Du har som udgangspunkt ikke fortrydelsesret, når du køber fødevarer hos Delikat Liv, da du handler fødevarer. Det vil sige, at du ikke kan fortryde hele eller dele af dit køb, hvis du fortryder dine indkøb.

Du kan godt klage over varer, der ikke er i orden. Hvis du får leveret varer, der ikke er i orden, skal du klage til Delikat Liv med det samme. Send en mail til Delikat Liv på info@delikatliv.dk, og forklar, hvad der er galt. Går der længere tid, kan du ikke gøre dit krav gældende.