Kylling i cremet karry

Retten passer til 4 personer

 

Ingredienser 

  • 2 kyllingebrystfileter
  • 1/2 squash
  • Olie - køb her
  • 3 tsk. karry
  • 1 tsk. paprika
  • 1/2 tsk. spidskommen
  • 1 knivspids cayennepeber
  • Salt og peber
  • 2 dåser kokosmælk
  • 300 gr brune ris
  • Lidt maizena til jævning

 

Fremgangsmåde

  1. Kyllingbrysterne skæres i tern
  2. Squash skæres i tern
  3. Kyllinge- og squash tern blandes med olie, karry, paprika, spidskommen, cayennepeber, salt og peber. Det sættes på køl i 4 timer for at trække
  4. Efter trækketiden på køl, hældes massen af kyllingetern, squashtern og krydderier ud på en varm pande og steges indtil kyllingen er gennemstegt
  5. Tilsæt kokosmælken til kyllingemassen og lade retten stå og simre ca 30 minutter
  6. Kog risene i letsaltet vand imens retten står og simrer
  7. Saucen jævnes med maizena som er udrørt i vand og smages til med ekstra karry, cayennepeber, salt og peber
  8. Server den cremede kyllinge-karry ret med nykogte ris. Velbekomme