Hvem er Delikat Liv

Hvis du ligesom jeg holder af danske fødevareprodukter, kvalitet og håndværk samt et udvalg som man ikke finder i alle butikker, så er du kommet til rette sted. Delikat Liv er en webshop der sælger specielt udvalgte fødevarer som primært er danske produkter og hvor kvaliteten og håndværket er i hovedsæde. Vores sortiment består af produkter du bruger hver dag i din madlavning, men også til festelige lejligheder. Der er også rig mulighed for at forkæle dem du holder af. Alle produkter er udvalgt med hjertet og er produkter som jeg selv elsker at bruge i mit eget køkken. Du finder lækre, autentiske produkter og sammensatte gavekurve og forkælelsesgaver, som gør det nemt for dig som den kvalitetsbevidste forbruger, både at forkæle dig selv men også dem du holder af ved at forære en lækker og anderledes kvalitetsgavekurv eller en gave af sammensatte overraskelser.

 

I 2018 får jeg konstateret Graves Sygdom, som er en autoimmun sygdom hvor mit eget immunforsvar angriber min skjoldbruskkirtel og forårsager for et generelt for højt stofskifte. Det er også året hvor jeg går ned med stress. Et år hvor mit liv så at sige, smuldrer mellem mine fingre. Min personlighed er indrettet, så når jeg befinder mig mit i kaos og magtesløshed, så vender jeg bøtten på hovedet og begynder at fokusere på løsninger og muligheder. Mit fokus blev alternativ behandling, et ændret tankemønster og mindset, og ikke mindst et væsentligt øget fokus på de rene, økologiske og danske produkter som heler vores kroppe og helbred.

 

2019 blev derfor startskuddet for at min passion skulle udfoldes til virkelighed - Delikat Liv. Alle skal have mulighed for let at finde et udvalg af lækre produkter som vi alle bruger hver dag i madlavningen og samtidig kunne glæde én du holder af med de selvsamme lækre autentiske produkter som et alternativ til de klassiske gaver og værtindegaver.

 

Når du handler på Delikat Livs webshop, så støtter du en lille iværksætter virksomhed, hvor der står en rigtig person bag som hopper, danser og jubler over hver eneste éne ordre jeg modtager. En passionist som pakker lige præcis netop din ordre med hjerte og passion. Du vælger selv om din gave skal pakkes smukt ind og leveres direkte til én du holder meget af eller om du skal forkæle dig selv med de lækreste danske produkter der giver glæde i madlavningen hver eneste dag.