Risotto m/svampe

Ingredienser 

  • 375 gr. risotto ris
  • 1 ltr. bouillon 
  • 400 gr. svampe
  • 2 dl. hvidvin
  • 1 dl. fløde
  • 100 gr. parmesan
  • 2 små fed hvidløg (eller 1 fed alm.hvidløg)
  • 1 forårsløg
  • 1 tsk. ramsløg
  • Salt og peber
  • Olie til stegning - køb her
  • Basilikum til pynt

 

Fremgangsmåde

  1. Hvidløg, ramsløg og forårsløg svitses i olie på panden. Tilsæt ris og hvidvin.
  2. Bouillon tilsættes gradvist indtil risene er møre (min. 25 minutter). 
  3. Parmesan rives og kommes i retten.
  4. Smages til løbende med salt og peber. 
  5. Svampe ristes af på en pande og tilsættes. 
  6. Fløden tilsættes efter ca. 15 minutter
  7. Anret med basilikum på toppen.